fotballsko
.no

Joma Skin Regate Indoor/Futsal IC

Lev. varenr. SKINW.606.
Produsent: Joma
*

     

kr 1 100,00
kr 770,00

Skin Regate fra futsal-spesialisten Joma! 

En sko som tilpasser seg ditt spill og som har maksimal fleksibilitet er nettopp va Skin Regate tilbyr. Den populære Regate-kolleksjonen fra Joma har nå fått et nytt tilskudd, og dette er Jomas mest fleksible sko til dags dato! Overdelen består av mikrofiber tråder og en vekt på 235 gram! 

Skin Regate er laget med en overdel av elastiske mikrofiber tråder for overlegen fleksibilitet, slik at du kan ta raske og skarpe vendinger. På forfoten har skoen en forsterket tupp som hovedsaklig skal øke holdbarheten. I tempofylt futsal, hvor du ofte skal avslutte raskt og uten tilløp, har tuppen også den ekstra fordelen at du får mer kraft i ballen når du fyrer av mot keeperen med en stiv tå. Inne i skoen gir den anatomisk korrekte EVA innersålen deg økt komfort og en bedre passform.

Midtsålen på yttersiden er laget av det ultralette, fleksible og støtdempede Phylon-materialet. Dette sikrer at skoen er lett og smidig nok til teknisk innendørsfotball hvor det er mange vendinger, driblinger og triks. Samtidig beskytter støtdempingen anklene, knærne og ryggen din for den ekstra belastningen kroppen din utsettes for når du løper rundt på harde underlag. Yttersålen er laget av et slitesterkt, høykvalitets gummi med fleksjons linjer som utover å forbedre din bevegelse, holder skoen vekt nede. Gummisålen er designet til innendørsfotball, men den er motstandsdyktig og har en tykkelse som gjør at den også kan brukes utendørs.

IC-såle med non-marking som ikke setter grep på innendørsbaner. 

 


Produktspesifikasjoner
Kategori Innendørs/Futsal
Farge Rød
Herre/Dame/Barn Herre