fotballsko
.no

LiiteGuard Performance Fotballstrømper

Lev. varenr. LG1001
*
kr 549,00
kr 439,00

Performance Fotballstrømper er tekniske og komfortable kompresjonsstrømper som øker sirkulasjonen, og som gir støtte rundt ankelen og akillesenen. Anti-skli-belegg bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene.

-De lange kompresjonsstrømpene øker sirkulasjonen, og kan lindre tretthet ved fysisk aktivitet. Strømpen gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen, og dermed komforten du trenger for å kunne yte ditt beste.

-Sålen har punktvis med silikonbelegg som strekker seg fra forfoten og opp til baksiden av hælen. Disse silikon-prikkene bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene, og gir deg bedre kontakt med underlaget - spesielt når du foretar hurtige retningsforandringer.

-Sokkene er laget av SoftAir-materiale som gir god komfort, og samtidig tar vekk svetten fra føttene. Dette gjør at føttene holdes tørre, og kombinert med silikonbelegget, minimerer dette risikoen for vannblemmer.

-Strømpen er utstyrt med en innvendig lomme, som holder leggskinnene på plass uten bruk av strømpetape. Samtidig gjør den generelle kompresjonen i strømpene at leggskinene sitter mer stabilt enn en tradisjonell fotballstrømpe.


Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også