fotballsko
.no

Mizuno Wave Rider 24 Grå Løpesko

Lev. varenr. J1GC2003-46
Produsent: Mizuno
*

kr 1 700,00
kr 1 360,00

Smidig, lett og nøytral løpesko for mengdetrening på asfalt- og grus. Myk og responsiv demping med førsteklasses passform og komfort.

Best i test Runners World 2020
Best i test hardworkout.no 2020

Wave Rider er den mest solgte modellen fra Mizuno til mengdetrening, og er foretrukket av både erfarne- og nybegynnere innen løping. Denne utgaven er utstyrt med det siste innen teknologi for at du skal yte ditt aller beste, og er like komfortabel å bruke på mølla som på lange turer på asfalt- og grus.

Overdelen har strategiske mesh-felt for å oppnå optimale pusteegenskaper og komfort, noe som har en kjølende effekt for foten. Skoen sitter tett og komfortabelt på foten, pg beveger seg i takt med fotens bevegelser.

Mellomsålen har det siste innen mellomsålematerialer, MIZUNO ENERZY. Dette materialet er kjent for sin overlegne mykhet og respons, uten at det går ut over vekten. I tillegg er det svært slitesterkt. Dette i kombinasjon med den velkjente Wave-teknologien gjør at du med Wave Rider 24 får masse demping, respons og stabilitet.

Yttersålen har X10-gummi i de deler av sålen som er mest utsatt. Dette gir maksimalt med slitestyrke og forbedret grep på de fleste underlag.

Produktdetaljer:

  • Teknologier: Mizuno Wave, DynamotionFit, MIZUNO ENERZY, AeroHug, PremiumInsock, AIRmesh, SmoothRide, U4iC og X10.
  • Vekt: 290 gram
  • Drop: 12mm