fotballsko
.no

Mizuno Wave Rider Neo Løpesko

Lev. varenr. J1GC2078-02
Produsent: Mizuno
*

kr 2 000,00
kr 1 600,00

Eksklusiv løpesko med innovative teknologier for myk demping og aggressiv respons. Det perfekte valg om du ønsker førsteklasses kvalitet til mengdetrening.

Da Wave Rider Neo ble lansert sommeren 2020 ble den raskt en "snakkis" blant både mosjonister og eliteutøvere. Tilbakemeldingene etter en sesong i markedet er overveldende, hvor både MIZUNO ENERZY-teknologien og den unike passformen blir løftet frem igjen og igjen.

Wave Rider Neo har det innovative mellomsålematerialet, Mizuno Enerzy. Dette innovative mellomsålematerialet finner du i hele mellomsålen som i kombinasjon med den velkjente Wave-teknologien sørger for overlegen demping og respons, men også meget god stabilitet. Konstruksjonen gjør denne modellen til den letteste Wave Rider som noensinne er laget.

Wave Rider Neo har strategisk plasserte mesh-felt for optimale pusteegenskaper og komfort, og gir foten en kjølende effekt under løpeturen. Bootie construction gjør at passformen kan sammeliknes med det å ha på seg en sokk, tett og komfortabelt på foten.

I yttersålen er det benyttet høykvalitetskomponentet, G3, som forbedrer grepet der det trengs mest. Dette i kombinasjon med X10, som er den mest holdbare karbongummien fra Mizuno, gir en ekstrem slitestyrke i den mest utsatte delen av sålen, og bidrar til bedre trekkraft.

Denne modellen ble i mars 2021 testet av hardworkout.no som etter omfattende testing kommer til følgende konklusjon:

Hvis du likte Wave Rider 24, så er det nesten umulig og ikke bli glad i Mizuno Wave Rider Neo. Dette er en sko som byr på komfort nok til å ta vare på føttene, samtidig som den er livlig nok til å bringe frem smilet. En allsidig vinner – nok en gang.

Hele testen av Wave Rider Neo leser du her::
https://hardworkout.no/mizuno-wave-rider-neo-test/

Produktdetaljer:

  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno Enerzy, DynamotionFit, Premium Insock, AIRmesh, SmoothRide, G3 Outsole, X10.
  • Vekt: 270gram.
  • Drop: 12mm