fotballsko
.no

Nike Free Run Flyknit Hvit

Lev. varenr. 880843-100
Produsent: Nike
*

kr 1 300,00
kr 800,00

Nike Free RN Flyknit løpesko tilbyr den mest barbeintaktige følelsen og er den letteste skoen i Free-serien. Skoen passer perfekt til korte løpeturer. En sokkelignende overdel sitter tett rundt foten selv om du knapt kjenner den, mens en nyskapende såle følger fotens naturlige bevegelser. Dessuten er skoen enkel å ha med seg i en handleveske eller ryggsekk – så du enkelt kan ta deg en spontan løpetur mens du er på farten.

Tettsittende passform

Flyknit-materiale former seg etter foten din for en tettsittende passform. Flyknit-overdelen kombinerer pusteevne på oversiden, støtte i tåen og strech på utsiden av foten, slik at føttene holdes svale når du løper.

Naturlig bevegelse

Nike Free-sålen gir deg følelsen av å bruke en minimalistisk løpesko. Den beveger seg sammen med deg og etterligner fotens bevegelser ved å utvide og trekke seg sammen for hver landing og hvert fraspark. Dette gir deg en naturlig følelse.

Superlett støtte

Sterke og fjærlette Flywire-tråder jobber sammen med lissene for å gi deg mer støtte når du strammer dem. Et sett med tråder har blitt fjernet fra den øverste lissen, slik at du får en jevnere og mindre distraherende følelse når du bøyer forfoten.

Mer informasjon

  • Enkeltsøm på hælens innside gir en jevn følelse
  • Den avrundede hælen ruller med bakken for hvert steg
  • Yttersåle i skumplast med gummitå og -hæl gir slitestyrke