fotballsko
.no

Polar Pulsklokke M400 HR Svart

Produsent: Polar
*

kr 2 000,00

Den perfekte blandingen av sporty design, integrert GPS og avanserte treningsfunksjoner, i tillegg til unike muligheter for å holde øye med ditt daglige aktivitetsnivå. M400 er lett og kompakt, og laget for at du kan bruke den hele døgnet. 

 

M400HR vil veilede deg gjennom treningsøkter og holde et øye med aktivitetsnivået ditt. Om du er inaktiv over en tidsperiode vil du få en alarm som minner deg på å bevege deg. Perfekt for deg som er ute etter en sporty treningspartner med intelligens, pent utseende, god retningssans og masse andre uslåelige kvaliteter.

 

Klokken har integrert GPS, er vanntett og har "tilbake til start"-funksjon, slik at man lett kan finne tilbake til startsted. Passer fint til intervalltrening, da den har tidtaker. Den har stor batterikapasitet og lades enkelt med micro-USB-kabel. Etter trening synkroniseres klokken med mobilappen ved et tastetrykk, og da er treningsdataene lagret på din bruker i Polar Flow. Inne i Polar Flow nettjeneste kan detaljert analyse av treningen gjøres og her kan også venner og bekjente som trener med Polar følges.

 

Egenskaper:

- Stort og tydelig display, perfekt til utendørs bruk

- 24/7 aktivitetsmåling

- Integrert GPS

- Skreddersydde profiler for ulike sporter

- Funksjonen "Tilbake til Start" gjør at du kan utforske nye ruter og vil alltid være trygg på å finne veien hjem igjen

- Intervalltidtaker

- Estimat for sluttid

- Oppladbart batteri med standard micro-USB-kabel

- Opptil 9 timers batterilevetid med både GPS og HR i bruk. Opptil 24 dager i kun tidsmodus

- Minnekapasitet på 30 timers trening med GPS og HR

- Kompatibel mot Flow mobilapplikasjon

- Rask, visuell oversikt over treningen, via Flowapp

- Enkel synkronisering med Bluetooth Smart

- Kompatibel mot Flow nettjeneste

- Opprettelse av sportsprofiler og skreddersydde visninger for hver idrett, via Flow nettjeneste

- Opprettelse av detaljerte treningsmål 

- Synkroniser treningsmål med klokken

- Detaljert analyse 

 

I pakken:

- H7 pulsbelte

- Micro-USB-kabel

- Hurtigveiledning

 

Smart Notifications for iOS tilgjengelig!
Nå får du Smart Notifications på din M400! Alt du trenger å gjøre er å synke M400 med FlowSync og oppdatere til M400 firmware 1.5. Sjekk også at din Flow App iOS er oppdatert til siste versjon. Etter oppdateringen fjerner du M400-paringen fra Flow App og parer M400 på nytt med mobiltelefonen din. Du må pare på nytt for å kunne bruke Snart Notifications på M400'n din. Gå deretter til M400 "General settings" og aktiver Smart Notifications.

De samme notifikasjonene vil vises på M400, som du får på telefonen din. Velg fra telefonens notifikasjonssenter hvilke app'er som skal vises på Polar-klokken, ved å inkludere dem i notifikasjonslisten. Når du får en notifikasjon, avhengig av notifikasjonslyden du setter, så blir du notifisert med enten en lav lyd eller uten lyd.

Les mer om funksjonaliteten i Smart Notifications for M400 på www.polar.com.

Smart Notifications for Android
Dette er under konstruksjon hos Polar, grunnet at Android er en mer fragmentert plattform enn iOS. Følg med på Polars hjemmeside, www.polar.com.


Produktspesifikasjoner
Kategori Pulsklokker